ROCOL FOODLUBE

ROCOL FOODLUBE

ROCOL heeft een van de breedste portfolio's van food grade producten op de markt. Bekend om baanbrekende nieuwe technologieën en alle FOODLUBE-producten® zijn ISO 21469-gecertificeerd, Halal, Kosher, veganistisch en NSF H1-goedkeuringen en -accreditaties.

 

Food grade producten helpen u om:

 • Verminder de stilstand van de productie
 • Voorkom dure terugroepacties
 • Ondersteuning van auditnaleving

Naast het FOODLUBE-assortiment levert ROCOL ook andere NSF-geregistreerde reinigers en smeermiddelen die voldoen aan de eisen van de voedingsindustrie.

FOODLUBE 

 

 

 

FOODLUBE® Anti-Seize

Een geavanceerd vet van de volgende generatie dat speciaal is ontworpen voor de uitdagingen van de voedselverwerkende industrie.

Het vet behoudt zijn consistentie en wordt niet stevig, zelfs niet in de meest vochtige omgevingen en tijdens frequente wasbeurten, waardoor u de zekerheid krijgt dat u uw apparatuur op elk moment in de toekomst kunt demonteren.

Functies:

 • Geavanceerde niet-uitdrogende formule, behoudt consistentie en niet stevig vastzetten, zelfs in de meest vochtige omgevingen
 • Consistente wrijvingscoëfficiënt
 • Geoptimaliseerd voor gebruik op roestvrij staal
 • Vereist slechts een dunne film voor maximale prestaties
 • Certificeringen: NSF H1, ISO 21469, Halal en Kosher
FOODLUBE ANTI-SEIZE 

 

 

Verminder de risico's van plasticverontreiniging met DETEX®

Met steeds strengere wettelijke normen voor levensmiddelen, toenemende globalisering van toeleveringsketens en verbeterde testmogelijkheden, is risicobeheer binnen de voedingsmiddelen- en drankenindustrie nog nooit zo complex geweest.

ROCOL® helpt dingen te vereenvoudigen. 30 jaar ervaring in de voedingsindustrie betekent dat we de uitdagingen van onze klanten begrijpen. Daarom hebben zij DETEX ontwikkeld; Metaaldetecteerbare kunststof actuatoren en doppen voor al onze spuitbussen en patronen van voedingskwaliteit.

 • Vermindert het risico op besmetting
 • Helpt onze klanten dure terugroepacties van producten te voorkomen
 • Beschermt de reputatie van onze klanten
MEER OVER DETEX 

 

 

Oplossingen voor alle sectoren van de voedingsmiddelen- en drankenindustrie

Het ROCOL FOODLUBE-assortiment levert technisch geavanceerde smeermiddelen aan alle sectoren binnen de voedingsmiddelen- en drankenindustrie; Dranken, bakkerijproducten, vlees, zuivel, groenten en fruit en zoetwaren.

Hun chemici en ingenieurs hebben oplossingen ontwikkeld die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten binnen deze sectoren. Van suikeroplossende oplossingen voor zoetwaren tot kettingoliën op hoge temperatuur voor bakkerijen.

MEER OVER SECTOREN 

 

 

Beheer van de smering

Het beheren van uw smeermiddelenvoorraad kan lastig zijn, vooral als u met voedsel te maken heeft. Dat is waar het ROCOL productmanagementsysteem voor levensmiddelen om de hoek komt kijken.

Zij bieden een hele reeks oplossingen om u te helpen en u kunt vertrouwen op hun ervaring om ervoor te zorgen dat u over de beste systemen beschikt.

MEER INFORMATIE 

 

 

Naleving van de voedselveiligheid

De meeste fabrikanten zijn zich ervan bewust dat ze smeermiddelen van voedingskwaliteit moeten gebruiken in gebieden waar productverontreiniging door het gebruik van smeermiddelen mogelijk is.

Wat u misschien niet weet, is dat als u smeermiddelen van niet-voedingskwaliteit gebruikt in een voedselverwerkende faciliteit, u moet kunnen bewijzen dat er geen risico bestaat dat een smeermiddel van niet-voedingskwaliteit wordt gebruikt in een mogelijk besmettingsgebied.

Lees verder om meer te weten te komen over compliance en hoe ROCOL u helpt dit te bereiken.

MEER INFORMATIE 

 


Techno Brabant is distributeur van Rocol en biedt een uitgebreid assortiment van Rocol smeermiddelen aan.

De samenwerking tussen ROCOL en Techno Brabant is zo intensief dat er rechtstreeks contact is om service en advies te krijgen en/of geven vanaf de eerste lijn. Zo komen de mensen van ROCOL zelfs mee op klantenbezoek om Techno Brabant bij te staan met raad en daad.

Kortom: Optimale prestatie en betrouwbaarheid, kosten besparen, daar gaan we voor!

Ontdek ons gamma hoogwaardige smeermiddelen van ROCOL®, die je leven gemakkelijker maken en de levensduur van uw machines verlengen.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden dan staan onze specialisten u graag te woord.

T0165 330 988     Einfo@technobrabant.nl

Gepubliceerd op: 08 januari | Terug