Bedrijfsprofiel

Wij zijn een technische groothandel. Een betrouwbare en betrokken totaalleverancier van kwaliteitsproducten en machines in vele sectoren, waaronder de industrie en bouw.

Uiteraard zijn aanbod, prijs en kwaliteit voor ons belangrijk, maar staat met name service hoog in het vaandel. Wij doen nog graag dat stapje extra voor onze klanten. Ons team bestaat uit ervaren en gedreven technisch commercieel medewerkers die met u meedenken bij al uw technische vraagstukken.

Onze locaties zijn voorzien van een showroom, afhaalbalie, magazijn met ruime voorraad en voor onze regionale klanten een (gratis) eigen bezorgdienst. Hierdoor zijn wij flexibel en kunnen we snel schakelen.

Ook hebben wij een eigen technische dienst bestaande uit vakbekwame en gecertificeerde monteurs en beschikken wij over goed uitgeruste werkplaatsen en servicebussen. Zo bieden wij in onze werkplaats én op locatie de gewenste service in de vorm van reparaties, onderhoud en keuringen.

 

Kortom: Kennis, kwaliteit en service. Onze klanten kunnen op ons rekenen!

 


TIJDLIJN

2002

Eerste vestiging geopend in Oudenbosch, Nijverheidsweg 26, gelegen op bedrijventerrein "Bosschendijk" in de gemeente Halderberge.

2009

Tweede vestiging geopend in Breda, Veldsteen 22, gelegen op bedrijventerrein "Steenakker" in de gemeente Breda.

2016

Overname van Machinehandel Vergouwen uit Hoeven. Machinehandel Vergouwen verhuist naar Oudenbosch, Nijverheidsweg 29, gelegen op bedrijventerrein "Bosschendijk" in de gemeente Halderberge.

2019

Start online verkoopplatform/webshop technobrabant.nl.

2020

Overname van Avilek B.V. Elektro Groothandel uit Oudenbosch.

2021

Derde vestiging geopend in Halsteren, Steenspil 18, gelegen op bedrijventerrein "Oude Molen" in de gemeente Bergen op Zoom.

2022

Lancering vernieuwde webshop 2.0.


Onze Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van scherpe aanbiedingen en nieuwe producten? Schrijf je in.