MAKITA XGT 40V MAX TUIN- EN PARKMACHINES

MAKITA XGT 40V MAX TUIN- EN PARKMACHINES

 

Sneller, stiller en schoner dan brandstof

De opmars van elektrificatie van tuin- en parkmachines is niet meer te stoppen. Veel bedrijven zoeken naar alternatieven voor de brandstofmachines en willen werken met elektrisch gereedschap. Makita neemt in deze haar verantwoordelijkheid en is gestopt met de ontwikkeling en productie van brandstofmachines per 1 maart 2022.

 

LXT-platform

Met het 18 V LXT platform staat er een volwassen platform van ruim 300 machines die geschikt zijn voor de dagelijkse klussen van de groen professional. De mogelijkheid om dezelfde accu te gebruiken in de bladblazer, bosmaaier, kettingzaag en heggenschaar maar ook in de boor-/schroefmachine, cirkelzaag, decoupeerzaag, slagschroevendraaier, stofzuiger, radio, koelbox,ventilator van hetzelfde merk is uniek in de markt.

 

XGT innovatief vernieuwend

Met het 18 V en 2x18 V worden grenzen bereikt die niet overschreden kunnen worden. De vraag is duidelijk, equivalenten voor de brandstofmachines die men dagelijks gebruikt. Speciaal hiervoor is er het 40 V Max XGT-platform, met een nieuw ontwikkelde accu die voor langere tijd meer energie kan leveren. De machines van het XGT-platform zijn uitgerust met een door Makita ontworpen koolborstelloze motor die wordt aangestuurd door een specifieke controller afgestemd op de toepassing. De digitale communicatie tussen accu - controller - motor zorgt voor een optimaal resultaat. Groenprofessionals zijn dan ook enthousiast na het testen van de machines waarbij een veel gehoorde opmerking 'sterker dan mijn brandstof machine' is.

 

Hoog vermogen lees meer
Maximaal presteren lees meer
Unieke communicatie lees meer
Betrouwbaar platform lees meer

 

Hét platform voor de groenprofessional

Het XGT-platform is hiermee bij uitstek geschikt voor de zwaardere intensieve klussen die je als groenprofessional dagelijks uitvoert. Het gebruik van lawaaierige brandstofmotoren met schadelijke uitlaatgassen is hiermee verleden tijd en de visie van Makita: 'een wereld zonder snoeren of brandstof' binnen handbereik.

 

XGT 40 V Max Tuin & Park actieweken

De hele maand mei profiteert u bij ons van de 'Makita XGT 40 V Max Tuin & Park' actieweken, 15% korting op de brutoprijs van alle geselecteerde machines.

BEKIJK HET ASSORTIMENT

 

XGT ervaren?

Precies om deze reden staan onze adviseurs klaar om jou de juiste machine voor de klus/toepassing te adviseren. Of toch liever een afspraak met een Makita adviseur? Neem dan contact op met ons.

 


Lees ook het Makita M magazine boordevol informatie over XGT 40 V Max Tuin- en Park.

Gepubliceerd op: 21 april | Terug