DASSY TIPS VOOR HET LENTESEIZOEN

DASSY TIPS VOOR HET LENTESEIZOEN

 

Het geheim van een goede lente-outfit? Laagjes, laagjes, laagjes!

In de lente kan het weer nogal variëren: ’s morgens en ’s avonds is het nog wat frisjes, overdag kan de zon wel al eens goed branden. Het antwoord op al deze aprilse grillen? Laagjes! Zo kan je heel gemakkelijk een kledingstuk uitdoen of extra aantrekken.

 

De perfect gelaagde werkkleding

Om je deze lente te helpen bij het kiezen van je outfit, stelden we voor jou een werkuitrusting in laagjes samen. Voor elke laag stippen we aan waar je moet op letten bij de keuze van je werkkledij en we geven je telkens een voorbeeld uit onze D-FX-collectie.

 

Polo

Een polo vormt een goede basis voor je outfit. Het ziet er niet alleen goed uit, maar omdat de stof van een polo meestal ook een tikje zwaarder is dan de stof van een gewone T-shirt houdt hij je ook warmer. D-FX: de tweekleurige DASSY® Orbital is een moderne variant van de klassieke polo. Hij houdt je warm én ziet er goed uit!

 

Sweatshirt

Kies als bovenlaag voor een warme sweatshirt. Een hoog model is een goede keuze om ook je hals tegen de koude te beschermen. D-FX: met de handige kangoeroezak van de DASSY® Stellar kan je ook je handen af en toe wat opwarmen.

 

Werkbroek

Zorg dat je werkbroek vooral goed zit. Wat stretch maakt het extra comfortabel. Wees de regen ook te slim af door voor een waterafstotend model te kiezen. D-FX: De DASSY® Nova werkbroek met kniezakken combineert bovenstaande eigenschappen met reflecterende details. Ideaal voor wat extra zichtbaarheid in de vroege ochtend of (voor)avond. Een echt zwoele lentedag? Dan kan je zeker al eens een short uit je kast halen! De nieuwe DASSY® Trix heeft heel wat praktische gereedschapszakken en -lussen waardoor je ook op warme dagen een topprestatie kunt leveren! 

 

Regenjas

Wees voorbereid op de aprilse grillen. Een goede regenjas heb je daarom best altijd bij de hand! D-FX: De DASSY® Hyper beschermt je optimaal tegen de regen. Bovendien houd je ijzige wind buiten, door zelf de wijdte van de polsbanden en taille te regelen.

 

Meer inspiratie nodig? Liever een bodywarmer, T-shirt, sweatshirt met kap, bretelbroek of werkbroek zonder kniezakken? Geen probleem! Ontdek de volledige collectie hier.

 

Alles op orde? Het genieten kan beginnen.


Gepubliceerd op: 07 april | Terug