{{item.Description}}

Nieuw
Sale
Sale
{{item.ItemBrandDescription}}
Dit door TESEO geoctrooieerde product is het resultaat van jarenlang onderzoek en ervaring in het wereldwijd installeren van duizenden leiding installaties die zijn uitgevoerd met aluminium profielbuizen. AP is bijzonder geschikt voor het realiseren van leidingen voor de distributie van perslucht, en andere media, of het plaatsen van aftakleidingen vanaf de hoofdleiding.

Belangrijkste voordelen:
- Eenvoudige en snelle montage, waarvoor geen speciaal gereedschap en geen bijzondere vaardigheden nodig zijn.
- Vernieuwd en vereenvoudigd profiel, dat symmetrisch is en dus aan alle zijden aangesloten kan worden. Kan eenvoudig worden gezaagd en gebogen.
- Talrijke onderdelen, die bestaan uit eenvoudige modulaire elementen die te combineren zijn met het huidige HBS systeem en de traditionele "GAS"-leidingen BSP of NPT verbindingen.
- Aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding; dankzij de korte montagetijd is dit systeem concurrerend t.o.v. een traditioneel systeem.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

x {{item.UOMType.Description}}
per {{item.ItemPrice.PriceUnit}} {{item.UOMType.Description}}
[BTW text ]
Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw en verzendkosten.

Specificaties

Productcode
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
BTW percentage
{{item.VATPercentage}}%
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Verkoopeenheid
{{item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Type
AP22-AP28
Aansluitmaat
25 mm
Merk fabrikant
TESEO
Prijs per
stuk
Aansluitmaat 2
20 mm
Diameter
25 mm
Lengte
100 mm
Minimale afname
1

Selecteer een tabblad