{{item.Description}}

Nieuw
Sale
Sale
{{item.ItemBrandDescription}}
De PREMIUM afbraamschijven zijn speciaal ontwikkeld voor non-ferrometalen voorkomen het vollopen van de schijf waardoor deze minder snel verstopt raakt en bot wordt.
De schijf toont een zeer hoge agressiviteit, zelfs bij een lage aandrukkracht. Dankzij het speciale recept en de specifieke productiemethode van TYROLIT worden zeer hoge afslijpwaarden gerealiseerd op non-ferrometalen.
Deze afbraamschijf is verkrijgbaar in de stevige hardheidsklasse N voor het slijpen van vlakken en kanten, of in de zachtere en de goed snijdende hardheidsklasse L voor het slijpen van vlakken.

Voor veeleisende toepassingen op non-ferrometalen, zoals aluminium, aluminiumbrons, aluminiumlegeringen, koper, brons, messing, nieuwzilver en titanium.
Stevige hardheid N voor het slijpen van randen Zachtere hardheid L met een hoog snijvermogen voor het slijpen van oppervlakken.
Dikte van 4 mm voor rondom slijpen.
Dikte van 7 mm voor voorbewerkingsslijpen.
Geen vollopen van de schijf dankzij de speciaal ontwikkelde hechting, waardoor de schijf goed blijft snijden en er zich zeer weinig warmte ontwikkelt.
Al bij een lage aandrukkracht toont de schijf een zeer hoge agressiviteit.
Lagere kosten
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

x {{item.UOMType.Description}}
per {{item.ItemPrice.PriceUnit}} {{item.UOMType.Description}}
[BTW text ]
Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw en verzendkosten.

Specificaties

Productcode
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
BTW percentage
{{item.VATPercentage}}%
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Verkoopeenheid
{{item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Dikte
7.0 MM
Vorm
27E
EAN
9003170053167
Merk fabrikant
Tyrolit
Toepassing
Non-ferro metalen
Artikelnummer fabrikant
5316

Selecteer een tabblad