{{item.Description}}

Nieuw
Sale
Sale
{{item.ItemBrandDescription}}
3M Aura™ Stofmasker 9332+, FFP3, met uitademventiel 3M 9332

AEM Filtertechnologie met lage ademweerstand: Biedt effectieve filterprestaties en vermindert tevens de weerstand bij het ademen, verbetert het ademgemak en -comfort.
Maximale mate van gebruik: Max. 50 x WG.
Ingenieus design met 3 panelen: Geschikt voor veel verschillende gezichtsvormen en -maten en past zich aan de bewegingen van het gezicht bij het spreken aan, wat het draagcomfort verbetert. Eenvoudig op te bergen indien niet in gebruik.
Gebogen neuspaneel: Gebogen en ontwerp met laag profiel, sluit goed aan op de neus- en oogcontouren, biedt een goed gezichtsveld, verbetert compatibiliteit met brillen
Innovatieve kinband: Ontworpen om eenvoudig te kunnen opzetten en het 3M masker 9332 FFP3 aan te passen op het gezicht, zorgt voor draagcomfort.
Bovenpaneel met reliëf: Minimaliseert de stroom van warme en vochtige uitgeademde lucht door het bovenpaneel, voorkomt het beslaan van brillen.
3M Cool Flow ventiel: Het Cool Flow ventiel vermindert de opbouw van warmte in het masker om werknemers een comfortabele bescherming te geven, zelfs in vochtige omstandigheden en in hitte.
Hoofdbanden: Houdt het stofmasker 9332 Aura FFP3 op z'n plek, zorgt voor een goede, comfortabele afdichting, voorzien van kleurcode om de beschermingsgraad aan te geven - rood: FFP3 in overeenstemming met EN 149:2001+A1:2009
Individuele verpakking: De hygiënische verpakking beschermt het masker tegen besmetting vóór gebruik, geschikt voor praktische opslag en uit te delen op de werkvloer.
Compatibel met: Oogbescherming van 3M, gehoorbescherming van 3M
Het 3M Aura™ 9332+ Stofmasker FFP3 biedt comfort en stijl zonder dat de prestaties verminderen. Met behulp van de innovatieve, nieuwe filtertechnologie met lage ademweerstand van 3M kunt u met minder inspanningen door uw ademhalingsbescherming ademen. Beschermt tegen stof en nevel in een groot aantal industriële toepassingen en andere situaties die vragen om een FFP3 bescherming.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

x {{item.UOMType.Description}}
per {{item.ItemPrice.PriceUnit}} {{item.UOMType.Description}}
[BTW text ]
Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw en verzendkosten.

Specificaties

Productcode
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
BTW percentage
{{item.VATPercentage}}%
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Verkoopeenheid
{{item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Type
9332+
Minimale afname
10
Extra informatie
9332+
Verpakt per
10 stuks
EAN
4054596787216
Merk fabrikant
3M
Klasse
FFP3
Artikelnummer fabrikant
7100101249
Prijs per
stuk

Selecteer een tabblad