{{item.Description}}

Nieuw
Sale
Sale
{{item.ItemBrandDescription}}
3M 984F Cubitron II Schuurbanden 75x2000mm K36 (330274) hogere snijkracht, langere gebruiksduur.
Gaat tot 5 keer langer mee, 2 maal sneller dan traditionele keramische schuurbanden en minder warmteontwikkeling dan bij andere keramische schuurbanden.

De Cubitron II schuurbanden zijn een echte revolutie in de wereld van de schuurmaterialen. Met voorsprong de meest krachtige schuurkorrel in de markt.

3M 984F Cubitron II banden, een hoger niveau van productiviteit
De Cubitron banden zijn bijzonder geschikt voor het slijpen en kalibreren van roestvrij staal en andere legeringen op basis van nikkel, titanium en chroom kobalt. Deze schuurtechnologie is aangepast aan de meest extreme omstandigheden: de banden behouden hun agressiviteit en snijvermogen. De 984F Cubitron II schuurband is ideaal voor het verwijderen van materialen onder hoge druk o.a. bij de fabricage van turbineschoepen, chirurgische instrumenten, orthopedische implantaten, machines, in smederijen en gieterijen.

Draairichting van de schuurbanden
De band kan gebruikt worden in de 2 draairichtingen zonder enig veiligheidsprobleem. Handig om de snijkracht van de mineralen te hergebruiken door ze simpelweg van richting te veranderen. Belangrijk: De + zijde optimaliseert de prestaties van de band

Korrel 36 van de 984F schuurband
De unieke driehoekige vorm van de korrel 36 schuurmineralen geven het resultaat van een snijkracht van een grofte korrel 24 en de finish van een grofte korrel 40. Ze zijn dus bijzonder geschikt voor alle toepassingen waar korrel 24 tot korrel 40 wordt toegepast.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

x {{item.UOMType.Description}}
per {{item.ItemPrice.PriceUnit}} {{item.UOMType.Description}}
[BTW text ]
Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw en verzendkosten.

Specificaties

Productcode
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
BTW percentage
{{item.VATPercentage}}%
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Verkoopeenheid
{{item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Breedte
75 mm
Extra informatie
330274
Korrel
36
Lengte
2000 mm
Artikelnummer fabrikant
7000060753
Merk fabrikant
3M
Minimale afname
1
Prijs per
stuk
Verpakt per
p/stuk

Selecteer een tabblad