{{item.Description}}

Nieuw
Sale
Sale
{{item.ItemBrandDescription}}
De 3M 982C en 3M 987C fiberschijven zijn voorzien van de nieuwe 3M Cubitron II technologie, een echte revolutie in de wereld van de schuurmaterialen. Met voorsprong de meest krachtige schuurmineraal in de markt. Cubitron II verwerkt meer werkstukken in minder tijd met één enkele schijf en verhoogt dus uw productiviteit. De 3M 982C Cubitron II fiberschijven zijn speciaal ontwikkeld voor het bewerken van staal en zijn bijzonder geschikt voor de meest veeleisende toepassingen zoals het verwijderen van lasnaden, het maken van smeltbaden en het afschuinen voor het lassen. Ze worden ingezet in gieterijen, scheepsbouw, las- en constructiebedrijven, metaalbouw etc.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

x {{item.UOMType.Description}}
per {{item.ItemPrice.PriceUnit}} {{item.UOMType.Description}}
[BTW text ]
Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw en verzendkosten.

Specificaties

Productcode
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
BTW percentage
{{item.VATPercentage}}%
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Verkoopeenheid
{{item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Asgat
22 mm
EAN
00051141276274
Merk fabrikant
3M
Minimale afname
25
Extra informatie
27627
Korrel
80
Prijs per
stuk
Type
982C
Artikelnummer fabrikant
7000028196
Diameter
115 mm
Verpakt per
25 stuks

Selecteer een tabblad