Westfalen Gassen

Westfalen was een succesvolle regionale aanbieder, maar sinds 1923 is Westfalen uitgegroeid tot een Europees gericht marktspeler voor industriële gassen. Het aanbod bevat honderden industriële gassen en gasmengsels, levensmiddelengassen en koudemiddelen.

Van het perfecte gasmengsel tot het op de individuele eisen afgestemde verzorgingsconcept: bij Westfalen bent u aan het juiste adres. De ingenieurs, technici, analisten en medewerkers in de binnen- en buitendienst ontwikkelen met kennis, kunde en perfectie exact de juiste, innovatieve oplossing voor klanten. Daarmee verschaft Westfalen haar klanten een grote voorsprong op hun concurrentie.

Service- en Installatietechniek: altijd passend verpakt
Een gascilinder of 300 bar cilinder, een bundel of een stationaire tank, een mobiel systeem of een complete Onsite productie: de Westfalen-concepten zorgen ervoor dat de door u bestelde gassen altijd en overal in de passende verpakking worden bezorgd. Dat ziet er niet alleen goed uit, het garandeert ook maximale efficiëntie en veiligheid van installaties.

De ingenieurs en technici ontwikkelen een concept dat speciaal op uw wensen is afgestemd. De basis hiervoor zijn de eigenschappen van het betreffende gas, de toepassing, de te verwachten verbruikshoeveelheden en de algemene omstandigheden op de plaats van gebruik.
Daarnaast behoren planning, ontwerp, bouw, keuring en onderhoud van de industriële gasinstallaties tot het dienstenpakket.

 

Meer weten of direct bestellen?

Techno Brabant Breda is depothouder van Westfalen Gassen.
Wilt u meer weten of direct bestellen? Neem dan contact op met Techno Brabant via 076-5420107 of info@technobrabant.nl, of met Westfalen via 0570-636745 of info@westfalengassen.nl.