Tyrolit

TYROLIT is een van de belangrijkste fabirkanten van gebonden gereedschappen voor slijpen, doorslijpen, zagen, boren en afdraaien en systeemleverancier van gereedschappen en machines voor de bouwnijverheid.

De hoofdvestiging van de Swarovski-groep is gelegen in Schwaz in Tirol. Bij het familiebedrijf, dat bestaat sinds 1919, werken momenteel meer dan 4.500 medewerkers te in 29 productielocaties in 11 landen of 5 continenten. Op de afdelingen Metaal en precisie, Vakhandel voor de industrie, Bouw en Steen–Keramiek–Glas van TYROLIT worden 80.000 verschillende producten geproduceerd. Deze producten worden via 37 handelsondernemingen en andere distributeurs in 65 landen aangeboden aan klanten over de hele wereld. Uiteenlopende materialen van elke hardheid worden geslepen, doorgeslepen en geboord met high-tech TYROLIT-producten uit Tirol. De experts van TYROLIT staan er wereldwijd om bekend dat ze uiteenlopende uitdagingen beheersen en dat ze waardevolle partners zijn bij het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve oplossingen. 

TYROLIT garandeert zijn klanten rendabele en milieuvriendelijke oplossingen op vier werkterreinen. Met zijn wereldwijde distributie en een team ervaren toepassingstechnici biedt TYROLIT bovendien een optimale servicekwaliteit.

 

Bekijk hier ons TYROLIT assortiment.