Spit/Paslode

Spit-Paslode Benelux is gevestigd in Groot-Bijgaarden en telt 32 enthousiaste medewerkers die altijd op zoek zijn om de klanten te ondersteunen in alle fasen van de bouw. Daarom hebben ze naast het uitgebreide aanbod van bevestigingsmaterialen een sterke reeks van diensten ontwikkeld om uw bevestigings- en montagewerkzaamheden te faciliteren. Dit omvat onder andere digitale applicaties, technische documenten, trainingen, I-Expert berekeningssoftware, en onderhoud/reparatie van apparatuur.

In Groot-Bijgaarden kunnen eindgebruiker en distributeur terecht voor ondersteuning in ons trainingscenter. Daarnaast staat een team van specialisten in samenwerking met het distributienetwerk altijd klaar om lokaal te ondersteunen.

"Wij bieden de meest geavanceerde bevestigingsoplossingen, door de eindgebruikersfeedback centraal te plaatsen, met de expertise om volledig te kunnen voldoen aan hun bevestigingsbehoeften."

Kwaliteit, service en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan hierin centraal.

Hun hoogwaardige producten zijn gefabriceerd volgens de hoogste normen, wat alle dagen resulteert in betrouwbaarheid. ITW oplossingen geven de klanten zekerheid en minimaliseren eventuele risico's door de hoogste niveaus van goedkeuringen toe te passen. Keuringen, accreditaties (de back-up voor de bouwkwaliteit van de producten), ISO.

 

Bekijk hier ons Spit assortiment en hier ons Paslode assortiment.