SPIT COLORTECH

De universele Spit COLORTECH met een gepatenteerd ontwerp van bi-materiaal, spreidt of knoopt zich vast en past zich automatisch aan naar de aard van het materiaal; vol of hol! Voor het veilig bevestigen van platen, legplanken, kasten, beugels, geleiders, keukenmeubilair, convectoren, airconditioning, verlichtingsarmaturen, rails, kettingen, etc. Onmisbaar voor de installateur, loodgieter en aannemer!

Wees 100% zeker van je fixatie dankzij COLORTECH, het intuïtieve en efficiënte systeem. Deze bestaat uit een speciale structuur van verstevigd nylon en een centraal lichaam in elastomeer en biedt bijgevolg flexibiliteit, betrouwbaarheid en optimale sterkte om de fixatie te garanderen. Perfecte hechting ongeacht het materiaal: hol of vol beton, hol of vol metselwerk, holle of volle steen én gipsplaat.

Deze innovatieve Bi-materiaaltechnologie maakt dus vele toepassingen mogelijk, zonder beperking én met hoge prestatieniveaus op alle materialen en in het bijzonder een aanzienlijk verbeterde bevestiging op holle baksteen en gipsplaat, zelfs met hoge belastingen.

Het biedt een ongeëvenaard gevoel van blokkering én veiligheid in holle materialen, dankzij een hoger dan gemiddeld aanhaalmoment. De schroefmachine vergrendelt zich en geeft u de zekerheid van een juiste installatie. Het risico op zelfrotatie is verleden tijd dankzij de 4 anti-rotatievinnen die zich vastzetten op het materiaal en blokkeren elke rotatie tijdens het schroeven. De twee versterkte ringen controleren de expansie en de vorming van een knoop, zonder risico van vervorming van het materiaal (vooral bij gipsplaten). De kleine flexibele kraag zorgt tevens voor het goed aandrukken van het te fixeren stuk.

Deze plug is te gebruiken met verschillende soorten schroeven en diameters en bestand tegen variabele temperaturen (van -20°C tot + 70°C). Met de handige kleurcode kunt u in één oogopslag de juiste diameter vinden: elke plugdiameter wordt geassocieerd met een kleur: geel (5Ø), rood(6Ø), blauw(8Ø). De pluggen worden standaard geleverd met een schroef en in een doos of een can. De 5 en 6mm diameter pluggen met een schroef met een platte kop, de 8 mm diameter plug met een schroef met zeskantkop en vaste onderlegging.