SMC

SMC Corporation werd in april 1959 opgericht in Tokio, Japan. De onderneming beschikt wereldwijd over meer dan 20.800 getalenteerde medewerkers in 83 landen. Na te zijn gestart met pneumatische producten heeft de SMC Groep, samen met de eisen van haar klanten, een uitgebreid portfolio van automatiseringsapparatuur ontwikkeld. Op basis van ruim 12.000 basisproducten met meer dan 700.000 varianten bieden wij u meer concurrentiekracht.

"Hoewel wij sinds 1989 op de beurs van Tokio genoteerd zijn, is onze grootste kracht onze sterke technische expertise. In vijf technische centra, waarvan twee in Europa (Verenigd Koninkrijk en Duitsland), garanderen 1.600 toegewijde engineers onze technische gedrevenheid. Onze technische ondersteuning vertaalt zich in de ontwikkeling van oplossingen om uw uitdagingen aan te gaan."

"Klanttevredenheid is de kern van onze missie, constante communicatie met onze markt is het mechanisme. Het verkoopteam bestaat uit 8.700 hoogopgeleide sales engineers die u ondersteunen om de beste oplossing voor u te vinden."

 

Bekijk hier ons SMC assortiment.