's Werelds eerste 2-in-1 gasnagelapparaat

Paslode presenteert 's werelds eerste combi nagelapparaat. De COMBI Xi is een innovatief apparaat dat twee apparaten in één combineert: om hout op hout (IM90 Xi met stripnagels) én metaal op hout te bevestigen (PPN50 Xi met ankernagels)! Afhankelijk van de toepassing, wissel je slechts van magazijn en neusstuk!

 

Welk nagelapparaat kiezen? Welk gasnagelapparaat is geschikt voor jouw werk? Vergelijk hieronder de nieuwe COMBI Xi met de andere Paslode Xi nagelapparaten uit het assortiment.

Harwi 625-H Pro radiaalzaagmachine

Deze industriële zaagtafel is uitermate geschikt voor het snel en eenvoudig afkorten van hout. Vanwege het eenvoudige ontwerp is deze door iedere medewerker goed te gebruiken. Met een effectieve zaaghoogte van 135 mm en een zaaglengte van 625 mm biedt de 625-H een solide werktafel met ergonomisch gemak en efficiënte werkbewegingen. Resultaat is snel zaagwerk op een gezonde wijze.

 

Harwi 130 Premium cirkelzaagmachine

In al zijn eenvoud is de Harwi 130 een begrip binnen de houtindustrie. Het is een krachtige en robuuste schulp- en afkortzaag die jaren presteert en staat voor vakmanschap. Het zaagblad van de industriële cirkelzaag is eenvoudig te verstellen d.m.v. de manuele bediening. Met de fijninstelling kunt u de geleider uiterst nauwkeurig afstellen op het te zagen materiaal. De machine is uiterst geschikt voor het verwerken van plaatmateriaal en exceleert in het schulpen en afkorten van houten balken.

 

Harwi Orca 1850 Premium verticale platenzaag

Een krachtige platenzaag machine met een IE3 energiezuinige 4 kW motor die het zaagblad indirect aandrijft. Dit zorgt voor een overbrenging van 5000 toeren per minuut. Een goede keuze wanneer u te maken heeft met intensieve zaagprocessen en hoge nauwkeurigheid. Een combinatie van de robuuste frameconstructie en de stabiele zaagbalk zorgt ervoor dat de Orca altijd een perfecte zaagsnede maakt. De Orca is standaard uitgevoerd met een strokenaanslag en programmanokken. Dit zorgt ervoor dat de platenzaag repeterende zaagwerkzaamheden snel en efficiënt kan uitvoeren. De afkortgeleiders en ergonomische zaaghandel zorgen voor een goede houding van de operator. Uw medewerkers werken efficiënt en gezond.

 

Riedex DM-200 JET mobiele afzuigunit

De DM-200 van Riedex is geschikt voor het afzuigen van alle soorten houtbewerkingsmachines met een aansluitdiameter van maximaal 200 mm, maar kan ook worden ingezet in situaties waar anderssoortige droge spanen en stof vrijkomen. Meerdere machines kunnen met een centrale zuigleiding op de DM-200 worden aangesloten, mits iedere machine-aansluiting afsluitbaar is met een klep en er maximaal 2 machines tegelijk worden gebruikt. Deze installatie is geleverd met pneumatische reiniging voor het optimaal reinigen van de filters na het zagen van brandwerende en brandvertragende platen die kalk en cement bevatten.

 

Om het geheel te complementeren hebben we een betrouwbare stationaire oliegesmeerde Airmec zuigercompressor geïnstalleerd inclusief Teseo persluchtleidingnet, een essentieel onderdeel voor de diverse pneumatische gereedschappen en apparatuur. voor optimale prestaties.

 

    

    

 

Bent u ook geïnteresseerd?

Dit project is een voorbeeld van onze capaciteit om totaaloplossingen te bieden die volledig zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten. Of u nu een kleine werkplaats runt of een groot industrieel bedrijf, Techno Brabant en Machinehandel Vergouwen hebben de expertise en het productaanbod om uw productie naar een hoger niveau te tillen.

Wilt u meer weten over hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen met vergelijkbare oplossingen? Neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om een op maat gemaakte oplossing te bieden die aansluit bij uw specifieke wensen en eisen. Ontdek hoe we ook uw productieproces kunnen transformeren met onze innovatieve machines en systemen.