[Rocol wie zijn wij?]

ROCOL

WIE ZIJN WIJ?

ROCOL is een Britse producent van high-end smeermiddelen, vetten, spuitbussen en producten die met site-safety te maken hebben. ROCOL bestaat sinds 1878 en is sinds 1999 deel van de ITW Inc Group, een Amerikaanse Fortune 150 bedrijf.

Op onze site in Leeds VK worden de producten ontwikkeld, verpakt en verstuurd wereldwijd. Met de hoogste standaarden en vele vereiste (ISO, NSF, VGP, enz...) proberen we altijd de beste probleemoplosser te zijn in veel industrietakken. Dat gaat over gespecialiseerde oliën, vetten, koelmiddelen en verven in de metaalbewerking, pharma-industrie, voedingsindustrie, marine- en offshorewereld, luchtvaart, defensie, algemene industrie, enz...

Door de ruime kennis die wij in huis hebben en de hoge kwaliteitsproducten kunnen wij vaak het onmogelijke mogelijk maken en besparingen in productieprocessen realiseren die velen onmogelijk achtten.

Lees meer over ons

 

 

KWALITEIT

Van productconcept en ontwerp tot technische expertise en klantenservice, alle functies bij ROCOL worden zorgvuldig gecontroleerd binnen ons BS EN 9100: 2018 en ISO 9001: 2015 geaccrediteerde kwaliteitsmanagementsysteem om ervoor te zorgen dat we producten blijven leveren die uw verwachtingen overtreffen.

Elke batch van elk product dat we produceren, wordt getest door het ervaren personeel in ons laboratorium voor kwaliteitscontrole en alleen vrijgegeven voor gebruik als we er zeker van zijn dat het voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen en superieure prestaties van alle ROCOL-producten.

Je geven..... prestaties waarop u kunt vertrouwen.

Bekijk onze Quality Management certificeringen

 

 

ROCOL DISTRIBUTEUR

Techno Brabant is distributeur van Rocol en biedt een uitgebreid assortiment van Rocol smeermiddelen aan.

De samenwerking tussen ROCOL en Techno Brabant is zo intensief dat er rechtstreeks contact is om service en advies te krijgen en/of geven vanaf de eerste lijn. Zo komen de mensen van ROCOL zelfs mee op klantenbezoek om Techno Brabant bij te staan met raad en daad.

Kortom: Optimale prestatie en betrouwbaarheid, kosten besparen, daar gaan we voor!

Ontdek ons gamma hoogwaardige smeermiddelen van ROCOL®, die je leven gemakkelijker maken en de levensduur van uw machines verlengen.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden dan staan onze specialisten u graag te woord.

T: 0165 330 988     E: info@technobrabant.nl

 

 

ALLE MATERIALEN OP ÉÉN PLEK

Hieronder vindt u allerlei Rocol gerelateerde materialen op één plek. Leer de producten kennen door de catalogi, artikelen en video's te bekijken of downloaden. 

[Rocol blok Brochures]
Rocol blok Brochures Brochures
[Rocol blok Ons assortiment]
Rocol blok Ons assortiment Ons assortiment
[Rocol blok Video's]
Rocol blok Video's Video's