Wegwerkzaamheden Oudenbosch

Wegwerkzaamheden Oudenbosch

In verband met werkzaamheden aan de Nijverheidsweg in Oudenbosch kan het zijn dat onze filialen van Techno Brabant en Machinehandel Vergouwen komende tijd moeilijker bereikbaar zijn.

Planning:
Op het kruispunt Randweg/Blauwe Hoefweg zijn onverwacht werkzaamheden aan een waterleiding. Dit kruispunt blijft langer afgesloten. Op vrijdag 10 september wordt het overige gedeelte van de Randweg geasfalteerd. De verharding van de Nijverheidsweg wordt in 2 fases vervangen, namelijk 4/5 en 6/7. Maandag 13 september starten de werkzaamheden op de Nijverheidsweg, fase 4/5.

Aandachtspunten tijdens fase 4/5:
- In de periode tot 1 oktober is de asfaltrijbaan verwijderd en worden herstelwerkzaamheden aan de riolering uitgevoerd. Er wordt gewerkt vanaf Randweg richting NIjverheidsweg.
- U kunt ons bereiken over de puinbaan via de Randweg óf Nijverheidsweg.
- Tijdens rioleringswerkzaamheden kunnen onze inritten tijdelijk (maximaal 1 dag), niet bereikbaar zijn. Exacte dag van uitvoering is nog niet bekend.
- Wanneer de inrit van Techno Brabant aan de Nijverheidsweg niet bereikbaar is, zullen we de poort aan de Randweg tijdelijk openen.
- Aan het afgesloten werkvak geldt tot een afstand van 90 meter een tijdelijk parkeerverbod.
- Aanbrengen van asfalt zal 's nachts gebeuren.
- Naar verwachting zal de asfaltlaag van deel 4/5 én het kruispunt Randweg/Blauwe Hoefweg worden aangebracht vanaf donderdagavond 30 september 20.00 uur tot vrijdagochtend 1 oktober 5.00 uur.

Vervolg:
Vanaf 4 oktober wordt werkvak 6/7 afgesloten. Naar verwachting wordt de asfaltonderlaag op deel 6/7 aangebracht op donderdag 21 oktober 20.00 uur tot vrijdag 22 oktober 5.00 uur.
Vervolgens wordt de asfaltdeklaag aangebracht op de rijbanen in één weekendafsluiting. Dan worden de Randweg én Industrieweg afgesloten vanaf vrijdag 22 oktober 19.00 uur tot maandag 25 oktober 6.00 uur.
Inritten zijn in dit tijdvak niet bereikbaar!

Voortgang van de werkzaamheden is afhankelijk van weersomstandigheden en leveranciers.
Mochten de data onverwacht verschuiven, dan proberen wij u op de hoogte brengen.

Wij vragen begrip van uw kant voor enige, niet te voorkomen overlast en zullen u graag daar waar nodig ten dienste zijn.


 

 

Gepubliceerd op: 09 september | Terug