Update prijsverhogingen

Update prijsverhogingen

Geachte relatie,

In stijgende mate worden wij geconfronteerd met prijsstijgingen van onze leveranciers. Deze stijgingen komen voort uit de zeer sterk stijgende prijzen op de grondstoffenmarkt. De verhogingen die wij doorkrijgen van onze leveranciers volgen elkaar in hoog tempo op, waardoor het helaas niet mogelijk is om u over iedere afzonderlijke wijziging te informeren.

Daarom willen wij u hierbij informeren over het feit dat er in de komende periode meerdere wijzigingen zullen plaatsvinden, die tot gevolg kunnen hebben dat uw prijzen worden aangepast.

Wat houdt dit per direct voor u in?
- Op uw huidige nettoprijzen kunnen tussentijdse verhogingen plaatsvinden.
- Offertes zullen een maximale geldigheid hebben van 2 weken.
- Het kan voorkomen dat wij eerst contact op moeten nemen met onze leverancier voor de prijsstelling van een product, voordat wij een offerte aan u kunnen uitbrengen. Dit kan helaas enige vertraging opleveren.
- Gezien de diversiteit van leveranciers, producten, verhogingen en ingangsdata zullen de verhogingen per direct worden doorgevoerd in uw nettoprijzen.

Helaas zorgen de prijsverhogingen waarmee wij telkens door onze leveranciers geconfronteerd worden voor deze situatie. Wij vragen hiervoor uw begrip, maar wij begrijpen dat dit ook voor u niet prettig is. Uiteraard hopen wij op een snelle stabilisatie.

Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen?
Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Met vriendelijke groet,Gepubliceerd op: 26 maart | Terug