Nu bij ons verkrijgbaar WD-40 Specialist

Nu bij ons verkrijgbaar WD-40 Specialist

WD-40 is natuurlijk bekend van zijn multispray. Wie heeft het niet in de garage staan? Wist je dat de naam WD-40 een afkorting is van “Water Displacement – 40 attempt”. De formule werkte pas na de 40e poging, vandaar de naam WD-40. Na wat testen bleek het product voor meer toepassingen inzetbaar, zo ook huishoudelijk voor bijvoorbeeld het schoonmaken van de afzuigkap.

WD-40 komt nu met een Specialist lijn met 10 nieuwe producten die inzetbaar zijn door professionals. Deze 10 specials bieden de juiste prestatie die nodig is voor een bepaalde klus.

De WD-40 specials zijn er in de varianten:

Kruipolie: Deze kruipolie kruipt 3 keer sneller in verroeste delen dan reguliere WD-40. Helder van kleur. Toepasbaar tussen -20°C en 90°C. Geschikt voor metaal, legeringen, rubber en kunststof.

Contactspray: Deze contactspray droogt snel en laat geen residu achter. Op alcohol basis. Geschikt voor elektrische onderdelen, printplaten, metaal kunststof en rubber.

Siliconenspray: Deze siliconenspray is kleurloos en residuvrij. Water-, vuil- en hittebestendig. Toepasbaar tussen -35°C en 200°C. Geschikt voor kunststof, rubber, hout en metaal.

Lithiumspuitvet: Dit lithiumspuitvet is een dikker smeermiddel dat niet uitloopt. Voor verbindingen onder hoge druk. Toepasbaar tussen -18°C en 145°C. Geschikt voor metaal.

Universele reiniger: Deze universele reiniger werkt direct bij het aanbrengen. Eenvoudig weg te poetsen of spoelen. Laat geen resten achter. Geschikt voor metaal.

Droogsmeerspray: Deze droogsmeerspray vormt een droge filmlaag die geen vuil, stof of olie aantrekt. Verhoogde smering en bescherming. Toepasbaar tussen -20°C en 250°C. Geschikt voor metaal, kunststof en glas.

Smeerspray: Deze smeerspray levert een langdurige smering. Reageert niet met andere materialen. Toepasbaar tussen -20°C en 250°C. Geschikt voor kunststof, rubber, glas en metaal.

Slotspray: Deze slotspray dringt snel door en maakt los. Vermindert slijtage en beschermd. Geschikt voor alle sloten.

Boor- & Snijolie: Deze direct werkende boor- en snijolie laat geen residu achter. Krachtige spray met 360° ventiel. Geschikt voor stalen oppervlakken, snijbladen en boren.

Remmen- & onderdelenreiniger: Deze remmen- en onderdelenreiniger biedt een uitstekende smering door een foamlaag. Koelt en beschermt, ook bij hoge draaisnelheden. Voor alle materialen. Geschikt voor metaal.

Bekijk deze producten hier in onze shop.


Gepubliceerd op: 24 oktober | Terug