NIEUWE WEBSHOP

NIEUWE WEBSHOP

De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met het realiseren van een nieuwe webshop. Het doel was om meer beleving te creëren voor onze klanten. Met meer informatie, nieuws, acties en niet te vergeten: een snellere webshop. Wij zijn dan ook blij en trots op het resultaat en om dit met u te mogen delen.

 

Op onze homepage kunt u nog steeds het laatste nieuws en acties vinden, maar nu bijvoorbeeld ook 'productbundels' waarin wij een assortiment, productgroep of de laatste aanbiedingen uitlichten. Maar ook duidelijke en snelle zoekfuncties om snel bij uw product te komen. Met name de algehele performance was voor ons een belangrijk punt. Daarnaast krijgt u ook meer inzicht in wie wij zijn en wat wij doen, maar ook wat Machinehandel Vergouwen (onderdeel van Techno Brabant) allemaal doet en kan betekenen voor u.

 

Een aantal voordelen van een webshopaccount:

      Altijd bereikbaar (24/7)
    Uw eigen netto prijzen inzien
    Inzicht in 'live' voorraad
    Zoeken op uw eigen artikelnummers (mits gekoppeld)
    Direct bestellen
    Eenvoudig herhaalorders plaatsen
    Achteraf betalen op rekening
    Orderoverzicht (van online orders)
    Simpel bestellijsten (favorieten) aanmaken en beheren
    Speciale aanbiedingen en acties
     
     

Wilt u klant worden of bent u al klant en wilt u een webshopaccount dan kunt u zich registreren door rechtsboven op het oranje pictogram te klikken. Wij zorgen er vervolgens voor dat u snel aan de slag kunt.

Voor alle vragen met betrekking tot onze webshop kunt u mailen naar shop@technobrabant.nl.

WIJ HOPEN U HIER NOG VAAK TERUG TE ZIEN.

 

Gepubliceerd op: 03 mei | Terug