Nieuw filiaal in Halsteren

Nieuw filiaal in Halsteren

Wij willen u met gepaste trots melden dat wij op 1 maart 2021 een nieuw filiaal openen in Halsteren, gelegen op bedrijventerrein "Oude Molen" in de gemeente Bergen op Zoom (Noord-Brabant).

Na een moeilijk en bewogen jaar voor een ieder, zien wij de toekomst vol vertrouwen tegemoet en verheugen wij ons op deze volgende stap in het bestaan van Techno Brabant.


Historie
Nadat wij in 2002 de basis hebben gelegd met de opening van ons eerste filiaal in Oudenbosch, hebben wij dit in 2009 uitgebouwd met een tweede filiaal in Breda. Daarop volgden de overnames van Machinehandel Vergouwen B.V. in 2016 en Avilek B.V. in 2020.

Daarnaast zijn we de afgelopen jaren ook op digitaal vlak meegegaan met de tijd door in 2019 onze webshop te lanceren. Niet alleen als bestelplatform, maar ook een manier om u van de benodigde informatie te voorzien over ons brede assortiment.


Toekomst
We kunnen gerust stellen dat we na bijna 20 jaar een begrip zijn geworden in de regio en daarbuiten. Nog steeds is kennis, kwaliteit en service onze kracht, dit in combinatie met onze afhaalbalies, eigen bezorgdiensten en technische dienst zorgen ervoor dat wij garant staan voor een betrouwbare leverancier.

Met de recente uitbreiding in Halsteren denken wij u daarom nog beter van dienst te kunnen zijn. We kunnen nog sneller op uw vraagstukken inspringen en u voorzien van de juiste materialen en oplossingen.

Wanneer het weer mogelijk is hopen we u dan ook de hand te kunnen schudden in ons nieuwe filiaal aan de Steenspil 18 te Halsteren.


Adresgegevens
Steenspil 18
4661 TZ HALSTEREN
T  0164-444444
E  info@technobrabant.nlGepubliceerd op: 22 februari | Terug