Dassy D-FLEX collectie

Dassy D-FLEX collectie

Stretchen, buigen, knielen, reiken,… als professional ben je de hele dag in beweging. Je streeft er onophoudelijk naar om de best mogelijke prestatie neer te zetten. Vertrouw op D-FLEX voor duurzame werkkleding mét stretch. Zo kan je ongehinderd aan de slag. Want jij bent continu in beweging, en je werkkleding beweegt met je mee.

Ontdek de voordelen van D-FLEX. Verkrijgbaar in dezelfde 6 kleuren en met een even dynamische look. Te combineren met kledingstukken uit de D-FLEX en D-FX-collecties tot één stijlvol geheel. Stretch inzetstukken op strategische plaatsen, zoals onder de tailleband en in het kruis, voor een optimale bewegingsvrijheid. Performante stoffen, zo zijn de werkbroeken met mechanische stretch, 4-weg stretch Cordura® inzetstukken en Cordura® Stretch-kniezakken.

De pasvorm van de werkbroeken is mooi aansluitend. Door de hoofdstof met mechanische stretch en de extra stretch-inzetstukken hoef je niet in te boeten aan comfort. Reflecterende details op elk kledingstuk in deze collectie: een leuke extra touch, voor een stijlvolle look!

Bekijk de D-FLEX flyer:


Of bekijk de D-FLEX producten meteen in onze webshop >>
Techno Brabant is dealer van DASSY professional workwear.

Gepubliceerd op: 19 juni | Terug