Bosch 1+1 gratis

Bosch 1+1 gratis

TWEE MACHINES ZIJN BETER DAN ÉÉN

Verdubbel je power met de nieuw gelanceerde Bosch PRO Deals. Als je één Bosch Professional 18V machine koopt, ontvang je er een tweede gratis.*
Je hoeft alleen maar drie eenvoudige stappen te volgen.

Koop één machine en ontvang er één gratis
Koop één Bosch Professional 18V solo tool, combipack of best-value kit met een waarde van minimaal € 199,- (prijs op aankoopbewijs excl. btw) en ontvang één van de geselecteerde producten gratis.

Registreer en bevestig je aanmelding met je PRO360-profiel
Meld je aan met je PRO360-gebruikersprofiel of registreer je nu om van deze uitzonderlijke promotie te profiteren. Nadat je je aankoopbewijs hebt geüpload, kun je je geschenk uitkiezen.
Meld je nu aan >

Ontvang er één gratis*

Maak een keuze, ontvang je geschenk en veel plezier ermee.
Bekijk de geselecteerde geschenken >

BEKIJK HIER ONS ACTUEEL AANBOD BOSCH 18V MACHINES

Verdere toelichting "1+1 GRATIS" actie:     


*Koop één Bosch Professional 18V solo tool, combo kit of best value kit met een waarde van minimaal € 199,00 (prijs op aankoopbewijs excl. btw) en krijg één van onze bovenstaande, geselecteerde producten gratis. Om deel te nemen aan deze actie is het uploaden van een foto of scan van het aankoopbewijs met aankoopdatum tussen 1 september en 31 december 2020 verplicht. Ga voor deelname aan de actie, algemene voorwaarden, FAQ en verdere informatie naar www.pro360.com/deals of via het scannen van de QR code bovenaan deze pagina.

Gepubliceerd op: 16 september | Terug