BioPower ontvettingssystemen

BioPower ontvettingssystemen

Het milieu gaat ook Techno Brabant aan het hart maar ook denken wij aan uw medewerker. Samen met Zep Industries introduceren wij het Bio Power systeem. Dit systeem is de toekomst voor de bekende koud ontvettingssystemen zoals in veel bedrijven gebruikt worden. 

De BioPower-technologie
Het BioPower systeem maakt gebruik van een oplossing op waterbasis met een bijna neutrale pH-waarde (BioPower Cleaner) die uitstekende ontvettende eigenschappen combineert met veiligheid voor de gebruiker. De betrouwbare effectiviteit van de reinigingsoplossing in de tank van het Biopower Systeem wordt gegarandeerd door Biopower Tabs, tabletten die speciale micro-organismen afgeven die het vuil afbreken, ook van koolstofhoudende stoffen. Anders dan traditionele systemen op basis van oplosmiddelen die maandelijks moeten worden afgevoerd, zorgt de Biopower-technologie ervoor dat de reinigingsoplossing tot maar liefst 15 maanden meegaat.

Een complete reeks oplossingen
De Biopower reinigingssystemen bieden een persoonlijke oplossing op maat voor alle toepassingseisenen zijn tegelijkertijd handig en zuinig in gebruik. Van de Biopower SystemCompact voor klanten met een middellage reinigingsfrequentie en middelkleine mechanischeonderdelen, tot de Biopower System voor klanten met dagelijks gebruik en onderdelen vanmiddelgrote afmetingen en tenslotte de uitvoeringen L, XL, XXL. Het Biopower Systeem biedtreinigingsoplossingen tot 100 liter, maximale afmetingen van 160 x 70 cm en een belastingsweerstandtot 200 kg.

Maximale betrouwbaarheid
De technologie die voor het ontwerp en de productie van alle onderdelenreinigers van de Biopower-serie is gebruikt, garandeert kwaliteit, gebruiksgemak, veiligheid en lage onderhoudskosten.Alle onderdelen in de onderdelenreiniger zijn stevig, betrouwbaar en direct in het veldonder de zwaarste omstandigheden getest. Het Biopower System is de ideale partner vooralle onderhouds- en ontvettingswerkzaamheden.

BioPower System Flyer >

In de bijlage treft u de uitgebreide flyer met daarin de verschillende BioPower systemen en de werking hiervan, maar een demo zegt meer dan een flyer daarom komen wij deze lente naar u toe met de BioPower on tour. Wilt u zich aanmelden of heeft u een vraag mail dan naar shop@technobrabant.nl.

Gepubliceerd op: 29 maart | Terug