Makita Cadeauwinkel

 

WAT IS DE MAKITA CADEAUWINKEL?

 

Koop in de periode 1 juli t/m 30 september 2023 een actieproduct en kies binnen een jaar na registratie een mooi cadeau uit de Makita Cadeauwinkel en krijg deze gratis. Dit geldt op geselecteerde LXT 18 V machines (alle zaagmachines) en alle XGT 40 V machines, combisets en bouwlampen excl. tuinmachines, met een adviesprijs boven €90 excl. BTW. Registreer op makita.nl/aanbieding of in de Makita app.

Het aantal Cadeaupunten dat je krijgt op een actieproduct hangt af van de adviesprijs excl. BTW en dit kun je vinden op onze website bij de actieproducten. Registreer op makita.nl/aanbieding of in de Makita app. Kijk daar ook voor de exacte voorwaarden. De registratie voor deelname aan de actie moet gedaan worden binnen een maand na afloop van de actieperiode. De na registratie toegekende Cadeaupunten dienen binnen een jaar na goedgekeurde registratie te worden ingewisseld. Daarna zijn ze niet meer geldig.

De actie loopt van 1 juli t/m 30 september. Registreren kan t/m oktober 2023. Kijk voor alle actieproducten op de website. Registreer je aankoop in de Makita app of op actie.makita.nl. Kijk daar ook voor de exacte voorwaarden. Hieronder kun je zien welke machines mee doen aan de actie.

 Bekijk de artikelen in de Cadeauwinkel

 

 

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig. Registreer je actiemachine in de app of op de Makita website. Daarvoor maak je eerst een account aan als je die nog niet hebt. Vervolgens doorloop je de stappen en kies je je cadeau. We hebben deze stappen voor je in een video uitgelegd. Bekijk hieronder de video.

 

Belangrijk

  1. Alleen producten die op moment van inwisselen in de Makita Cadeauwinkel staan zijn beschikbaar. Op=op. Er kan geen aanspraak gemaakt worden op cadeaus die uit de winkel zijn gehaald.
  2. Koper is zelf verantwoordelijk voor tijdig inwisselen van Cadeaupunten (binnen de actieperiode). Zie actiepagina voor alle lopende acties.
  3. Vanaf 1 oktober 2022 zijn de cadeaupunten tot een jaar na registratie geldig.
  4. Alleen van actieproducten die in backorder zijn binnen de actieperiode wordt de registratietermijn verlengd.
  5. De actie is alleen geldig voor inwoners woonachtig in de EU.
  6. De acties gelden alleen als je de machine(s) koopt bij een officiële in Nederland gevestigde Makita dealer.
  7. Kopers moeten zich in geval van garantie of reparatie melden bij de verkopende dealer en niet bij de lokale Makita organisatie.
  8. Raadpleeg de campagnepagina voor looptijden en actuele actievoorwaarden.

Lees de voorwaarden om teleurstellingen te voorkomen.

Alle campagnes

 

Simpel en snel

 

 

Download de Mijn Makita app

Met de Mijn Makita app is het nog eenvoduiger om garanties of acties te registreren. Wissel je cadeaupunten in en kies direct een cadeau uit de Makita Cadeauwinkel. Alles binnen handbereik.

  


 

TECHNO BRABANT EN MACHINEHANDEL VERGOUWEN ZIJN DEALER VAN