Lasbedrijven

Bij Techno Brabant begrijpen we de unieke behoeften van lasbedrijven. Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige materialen, gereedschappen en apparatuur die essentieel zijn voor uw lasprojecten. Ons uitgebreide assortiment omvat alles, van lasmachines en lasdraad tot beschermende kleding en veiligheidsuitrusting. We streven naar kosteneffectieve oplossingen en bieden persoonlijke service en expertise om ervoor te zorgen dat uw projecten soepel en efficiënt verlopen. Vertrouw op ons als uw betrouwbare partner voor de lasindustrie.


Techno Brabant is Advanced Partner van Kemppi en biedt een uitgebreid assortiment van lasproducten en -diensten aan. Als Advanced Partner hebben wij directe toegang tot de nieuwste producten en technologieën, tevens bieden wij demo mogelijkheden aan bij ons op locatie of bij Kemppi. Daarnaast hebben wij een eigen service afdeling waardoor wij klanten kunnen voorzien van advies en ondersteuning bij de installatie en het gebruik van lasappartuur. Alle machines worden dan ook lasklaar en getest uitgeleverd.

Met de expertise van Techno Brabant kunnen klanten rekenen op een efiiciënte, kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare laservaring. Of het nu gaat om traditionele handlasapparatuur, geautomatiseerde lasoplossingen of digitaal aangestuurde systemen, Wij bieden een uitgebreid assortiment aan producten en diensten die tegemoetkomen aan de behoeften van klanten in verschillende industrieën en toepassingen.

Kortom, een vertrouwde leverancier van hoogwaardige lasproducten en diensten die klanten helpen bij het bereiken van hun lasdoelen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden dan staan onze specialisten u graag te woord.

T0165 330 988     Einfo@technobrabant.nl