Kemppi Master M 203 en M 323

DRAAGBARE MIG-LASAPPARATEN VOOR TOTALE CONTROLE, WAAR U OOK BENT

 

De Master M 203 en Master M 323 stellen een nieuwe norm voor vermogen en prestaties van draagbare MIG-lasapparaten. Dankzij het draagbare, lichtgewicht ontwerp, zult u veel plezier beleven aan dit compact MIG-lasapparaat dat u mee kunt nemen waar u maar wilt. Als u in krappe ruimtes werkt, is het 5-inch lcd-scherm helder en gemakkelijk af te lezen, terwijl zelfopladende ledlampen kunnen worden ingeschakeld om de veiligheid te verbeteren. Ze werken met of zonder netspanning.

De Master M 205 en Master M 323 zijn eenvoudig in gebruik door hun intuïtieve interface. Beide draagbare MIG-lasapparaten worden geleverd met Weld Assist, dat automatische parameterinstellingen biedt zodat u snel kunt beginnen met lassen. Het is een eenvoudige oplossing die ook door lassers met minimale ervaring kan worden gebruikt. Selecteer eenvoudig de materiaaldikte, het soort lasnaad, de laspositie en begin met lassen.

De Master M 205 is een draagbaar puls-MIG-lasapparaat met een vermogen van 200 ampère bij een inschakelduur van 40%. Pak een breder scala aan materialen aan met pulslassen en lever uw beste werk, waar u ook bent, met het gemak van een 1-fasige voeding. Bespaar tijd en breng uw laswerk naar een hoger niveau met 37 ingebouwde MIG/MAG-lasprogramma's voor Fe, Ss, AlMg5, AlSi5, CuSi3 en CuAl8 toevoegmaterialen. De Master M 205 wordt geleverd met 17 programma's voor puls-MIG en 20 programma's voor automatisch lassen.

De Master M 323 is een krachtig draagbaar MIG-lasapparaat dat 320 ampère vermogen levert bij een inschakelduur van 40%. Het is een draagbaar en licht compact MIG-lasapparaat, geschikt voor grote klussen, op welke locatie dan ook. Verhoog uw laskwaliteit en bespaar tijd met 28 ingebouwde lasprogramma's voor Fe, Ss, AlMg5, AlSi5, CuSi3, CuAl8 en FC-CrNiMo toevoegmaterialen. Daarnaast is het draagbare MIG-lasapparaat Master M 323 voorzien van 4 lasprogramma's voor het MAX Cool-booglasproces.

Als u op zoek bent naar een draagbaar MIG-lasapparaat dat lassen van hoge kwaliteit kan maken in moeilijke omstandigheden, dan zouden de Master M 205 en Master M 323 bovenaan uw lijstje moeten staan.