[Wat is lassen?]

KEMPPI

VOORLOPER OP HET GEBIED VAN BOOGLASSEN

 

Kemppi is een toonaangevend bedrijf in de wereldwijde lasindustrie, dat zich richt op het ontwerpen, produceren en leveren van geavanceerde lasapparatuur en -systemen met een sterke focus op innovatie en technologie. Het Finse familiebedrijf heeft wereldwijd, met 20 dochterondernemingen en bijna 800 werknemers, een uitstekende reputatie opgebouwd vanwege zijn hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice.

 

 

ADVANCED PARTNER

Techno Brabant is Advanced Partner van Kemppi en biedt een uitgebreid assortiment van Kemppi-lasproducten en -diensten aan. Als Advanced Partner van Kemppi heeft Techno Brabant directe toegang tot de nieuwste producten en technologieën, tevens bieden wij demo mogelijkheden aan bij ons op locatie of bij Kemppi. Daarnaast hebben wij een eigen service afdeling waardoor wij klanten kunnen voorzien van advies en ondersteuning bij de installatie en het gebruik van Kemppi-lasappartuur. Alle machines worden dan ook lasklaar en getest uitgeleverd.

Met de expertise van Techno Brabant en het innovatieve aanbod van Kemppi kunnen klanten rekenen op een efiiciënte, kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare laservaring. Of het nu gaat om traditionele handlasapparatuur, geautomatiseerde lasoplossingen of digitaal aangestuurde systemen, Techno Brabant en Kemppi bieden een uitgebreid assortiment aan producten en diensten die tegemoetkomen aan de behoeften van klanten in verschillende industrieën en toepassingen.

Kortom, als Advanced Partner van Kemppi is Techno Brabant een vertrouwde leverancier van hoogwaardige lasproducten en diensten die klanten helpen bij het bereiken van hun lasdoelen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden dan staan onze specialisten u graag te woord.

T: 0165 330 988     E: info@technobrabant.nl

 

 

ALLE MATERIALEN OP ÉÉN PLEK

Hieronder vindt u allerlei lasgerelateerde materialen op één plek. Leer de producten kennen door de catalogi, artikelen en video's te bekijken of downloaden. 

[ABC van het lassen]
ABC van het lassen ABC van het lassen
[Ons assortiment]
Ons assortiment Ons assortiment
[Productvideo's]
Productvideo's Productvideo's
[Kemppi: Handmatig lassen catalogus]
Kemppi: Handmatig lassen catalogus

Handmatig lassen

Download

[Kemppi: Robotic welding catalogus]
Kemppi: Robotic welding catalogus

Robotic welding

Download

[Kemppi: Lasveiligheid catalogus]
Kemppi: Lasveiligheid catalogus

Lasveiligheid

Download

[Kemppi: Laspistolen en toortsen catalogus]
Kemppi: Laspistolen en toortsen catalogus

Lastoortsen

Download