HiKOKI

Met het sterke merk HiKOKI neemt Koki Holdings Co, Ltd, moedermaatschappij van alle HiKOKI Power Tools vestigingen, een vooraanstaande positie in op de markt van professioneel elektrisch gereedschap, zeker in Nederland waar de kwaliteit en het gebruiksgemak van de machines de basis zijn voor prettig werken, elke dag weer.

Luisteren naar wat de gebruikers willen en die gegevens terugkoppelen voedt het actieve R&D beleid van HiKOKI. De nieuwste technologieën zorgen dat die informatie vrijwel direct wordt verwerkt in de noviteiten die HiKOKI op de markt brengt. Hoe klein of hoe groot die veranderingen ook zijn, ze zijn telkens afgestemd op de dagelijks veranderende wensen van de vakman. En op de basiseigenschappen die elke HiKOKI machine in zich heeft: kwaliteit, veiligheid, prestatie en zeer lange levensduur. Constante uitbreiding van het assortiment zorgt dat de vakman elke klus aankan met een betrouwbare HiKOKI.

Weten wat de vakman nodig heeft: het beste gereedschap voor elke klus. Daarom luistert HiKOKI goed naar uw wensen en ontwikkelt vanuit die basis een complete lijn machines. Machines waarmee het prettig werken is omdat aan elk detail is gedacht: ergonomie, comfort, veiligheid, inzetbaarheid. Met eigen ontwikkelingen zoals de koolborstelloze motor in zowel accu-, als elektrische machines worden de meest moderne technieken vertaald naar gebruiksgemak. Zo maakt HiKOKI werk van aangenaam werken.

 

Bekijk hier ons HiKOKI assortiment.