Festool

Al meer dan 90 jaar heeft Festool een onafgebroken passie voor hoogwaardige elektrische gereedschappen. Deze passie delen we met onze gebruikers en fans: met onze machines maken we het werk van professionele vakmannen eenvoudiger – en helpen we hen daarbij om sneller een perfect resultaat te krijgen. We denken daarbij altijd in systeem – en heel belangrijk: altijd perfect tot in het detail. Voor onze innovatiekracht spreken meer dan 350 patenten, meer dan 80 prijzen voor producten en bedrijven en op de eerste plaats: onze tevreden klanten.

Geschiedenis van het bedrijf
Wij zijn trots op onze 90-jarige bedrijfsgeschiedenis. Tegelijkertijd ontwikkelen we ons voortdurend verder in een mondiale toekomst die onze wereld steeds meer verenigt.

Toepassingsgebieden
Wij zijn specialist op het gebied van bouwtimmeren, meubelmaker-, schilder-, en renovatiewerkzaamheden en lakvoorbereiding en -afwerking. Wij gaan voor perfectie. Niet meer en niet minder. 

Naast excellente machines bieden wij u een service van uitstekende kwaliteit. Onze servicepakketten staan voor een directe, praktische en veelomvattende service voor u en uw gereedschap. De gehele levensduur van uw gereedschap zijn wij de betrouwbare partner aan uw zijde. U kunt op ons rekenen - wij staan altijd voor u klaar. Want wij doen alles voor uw tevredenheid en vertrouwen in Festool. Wij zijn alleen tevreden als u dat ook bent.
 

Bekijk hier ons Festool assortiment.