DASSY Thermal Underwear

DASSY Thermal Underwear. Your Second Skin. Professionals trotseren elke koude werkplaats met DASSY Thermal: strakke bodymapping snit, zacht op de huid, vochtafdrijvend en goed ademend.

 

KEEP WARM, STAY DRY, BE COMFORTABLE... WORK ON!

Het nieuwe DASSY thermoshirt en de bijpassende thermobroek vormen de perfecte basislaag voor professionals die in een koude omgeving werken. Met huidvriendelijke, antibacteriële PROLEN®Siltex garen is licht, sterk en houdt je lichaamstemperatuur uitstekend op peil. Zo blijf je comfortabel warm, de hele werkdag lang!

 

HEERLIJK WARM

Niet te warm, niet te koud. De kwalitatieve vezels houden je lichaamstemperatuur perfect op peil. Dankzij de langere pasvorm en de lange mouwen/benen blijf je met deze onderkleding steeds heerlijk warm. En de extra versterkingen? Die zorgen ervoor dat de stof niet gaat slobberen. Zo blijft niet alleen je lichaamswarmte, maar ook je look behouden!

 

AANGENAAM DROOG

Geen nat en klam gevoel? Check! Het thermische ondergoed van DASSY is sneldrogend en voert lichaamsvocht snel naar buiten af. Zo blijft zweet niet tegen je huid plakken. De extra ventilatiezones op de plekken waar je het meeste transpireert, helpen je om aangenaam droog te blijven, zonder af te koelen. 

 

100% COMFORT

De bodymapping snit mét stretch garandeert een perfecte en uiterst comfortabele pasvorm. Dit zachte, soepele en naadloze thermische ondergoed zit als een tweede huid en vormt de ideale basislaag van je werkoutfit. Ook mooi meegenomen: de antibacteriële werking neutraliseert onaangename geurtjes!

 

 

PRODUCTEN DASSY THERMAL: