CombiColor metaalbescherming

COMBICOLOR METAALBESCHERMING


Combicolor metaalcoating van Rust-Oleum is de vertrouwde maatstaf voor antiroestbehandeling. Slechts één laag, gemakkelijk aan te brengen, beschermt tot 12 jaar. Met zijn milieuvriendelijke edities vestigt CombiColor de nieuwe norm voor ecologische en innovatieve roestwerende metaalbescherming - met hetzelfde prestatieniveau.

Veel bedrijven mogen en willen hun werknemers niet meer blootstellen aan schadelijke stoffen zoals: Chroom, Zink en oplosmiddelen. Hiervoor heeft Rust-Oleum nu een oplossing. Rust-Oleum CombiColor Aqua en CombiColor Non Zinc (zinkvrij).

 

COMBICOLOR AQUA - WATERDICHTE ROESTBESCHERMING

Combicolor Aqua is het antwoord op de steeds strengere gezondheids-, veiligheids-, en milieueisen. Het is een watergedragen primer en aflak in één. CombiColor Aqua biedt dezelfde langdurige bescherming voor metaal als de solventgebaseerde metaalverf CombiColor Original.

CombiColor Aqua is een grondlaag en deklaag in één, op basis van watergedragen acrylaatgemodificeerde alkydhars met goede drogingseigenschappen. Het product bevat roestwerende pigmenten en is lood- en zinkvrij.

Assortiment Combicolor Aqua:

 

COMBICOLOR NON ZINC - DE FLITSENDE ROESTBESCHERMING

Combicolor Non-Zinc, de nieuwste innovatie van Rust-Oleum, is de eerste metaalverf die anticorrosieve additieven zonder zink bevat. CombiColor Non-Zinc biedt dezelfde langdurige bescherming voor metaal als de standaard metaalverf CombiColor Original.

Combicolor Non-Zinc is een grondlaag en deklaag in één, gebaseerd op een urethaan gemodificeerde alkydhars. Het product bevat zinkvrije roestwerende pigmenten en is lood- en chromaatvrij. CombiColor Non-Zinc droogt snel (ook bij lage temperaturen).

Assortiment CombiColor Non-Zinc:

 

PRODUCTDATABLADEN EN VEILIGHEIDSDATABLADEN

Productdatablad CombiColor Aqua

Productdatablad CombiColor Non-Zinc

Veiligheidsdatablad CombiColor Aqua

Veiligheidsdatablad CombiColor Non-Zinc


SMC Nederland is onderdeel van het wereldwijd opererende SMC Corporation, dat 18.000 medewerkers heeft en een jaaromzet van 4,5 miljard dollar. SMC is vertegenwoordigd in 82 landen en heeft productiefaciliteiten in 29 landen

Ons programma bestaat uit meer dan 12.000 basisproducten die in ruim 700.000 uitvoeringen leverbaar zijn. SMC is wereldwijd de grootste leverancier van pneumatische componenten. SMC is continu op zoek naar nieuwe toepassingen en ontwerpt voortdurend producten met hogere prestatieniveaus.