Bosch HF


Techno Brabant is in Nederland importeur van Bosch Hoogfrequent. Deze techniek bestaat al meer dan 60 jaar en wordt in Nederland reeds 25 tot 30 jaar toegepast. Het vindt zijn toepassing met name in bedrijven waar veel geslepen wordt, zoals gieterijen, constructiebedrijven, scheepsbouw, booreilanden, lasbedrijven, etc.

Prestatiegericht
Bosch hoogfrequent machines presteren 30 tot 40% meer, omdat het toerental tijdens belasting nauwelijks afneemt. Dit in tegenstelling tot 220V slijpers of persluchtslijpers, die een toerentalverlies hebben van 30 tot 40% of meer tijdens het slijpen.

Energiebesparing
Bosch hoogfrequent machines houden een rendement van 60 tot 65% over van het ingebrachte vermogen, terwijl perslucht machines een rendement overhouden van 15 tot 20% over het ingebrachte vermogen.

Deze voorbeelden maken duidelijk dat Bosch hoogfrequent machines ook voor uw bedrijf zeer aantrekkelijk kunnen zijn vanwege 3 tot 4 maal lager energieverbruik.
Een hoogfrequent installatie is om twee redenen voor veel bedrijven interessant, vanwege 30 tot 40% kortere slijptijden en het lage energieverbruik ten opzichte van persluchtmachines. Kortom ook uw bedrijf kan de investering voor een hoogfrequent installatie snel terugverdienen.Techno Brabant is Bosch HF importeur in Nederland.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden dan staan onze specialisten u graag te woord.


Neem een kijkje in de Bosch HF catalogus:

SMC Nederland is onderdeel van het wereldwijd opererende SMC Corporation, dat 18.000 medewerkers heeft en een jaaromzet van 4,5 miljard dollar. SMC is vertegenwoordigd in 82 landen en heeft productiefaciliteiten in 29 landen

Ons programma bestaat uit meer dan 12.000 basisproducten die in ruim 700.000 uitvoeringen leverbaar zijn. SMC is wereldwijd de grootste leverancier van pneumatische componenten. SMC is continu op zoek naar nieuwe toepassingen en ontwerpt voortdurend producten met hogere prestatieniveaus.