Bahco

Bahco is een toonaangevend merk in handgereedschappen, gebaseerd op groei en innovatie. Bahco is het vlaggenschip van SNA Europe.

Bahco is een internationaal merk binnen de industrie voor handgereedschappen. De producten van Bahco worden ontworpen en geproduceerd door SNA Europe. Het bedrijf heeft zijn herkomst in de industriële revolutie van Zweden aan het eind van de 18de eeuw, te beginnen met innovaties zoals de pijptang en de moderne verstelbare moersleutel. Sindsdien is het productassortiment uitgebreid met een totaalassortiment aan producten dat op dit moment uit meer dan 14.000 handgereedschappen bestaat.

Bahco producten zijn ontworpen voor professionals in uiteenlopende industrieën, zoals luchtvaart, olie & gas, metaalzagen, de bouw, de automobielsector, groenvoorziening en wijngaarden. Bahco produceert het merendeel van hun producten in eigen fabrieken, die door Europea zijn verspreid. Partnerdistributeurs zoals Techno Brabant leveren ze aan de professionele eindgebruikers, evenals aan kieskeurige particuliere gebruikers."

 

Bekijk hier ons Bahco assortiment.