ASC Group

ASC is een klimmaterialen producent bekend van de ladders, trappen, rolsteigers en accessoires. De producten worden vooral ingezet in de bouw, industrie, schilders- en schoonmaakbranche. ASC onderscheidt zich door een hoge(re) belastingsnorm van klimmateriaal te koppelen aan een gunstige prijsstelling. Het bedrijf is inmiddels al meer dan 30 jaar actief in de bouwmaterialen branche.

Het van oorsprong Nederlandse bedrijf heeft inmiddels een dealernetwerk van ruim 300 wederverkopers wereldwijd. ASC staat bekend om innovatie, betrouwbaarheid en zeer goede service. Mede dankzij een robotstraat kan ASC snel opschalen en voldoen aan de grote vraag naar aluminium klimmaterialen.

ASC Specials
Aluminium constructies van de beste kwaliteit. Een lange termijn samenwerking. Producten van het hoogste niveau. Hier staat ASC voor. ASC Specials is een aluminium constructiebedrijf die gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en certificeren van aluminium maatwerk.

De meerwaarde die ASC Specials kan bieden is het aanleveren van het totaalpakket. In samenwerking met Techno Brabant kan voor uw probleem een oplossing worden gevonden inclusief de realisatie hiervan. Alle constructies worden gemaakt en nagekeken door erkende keurmeesters die beschikken over het benodigde keuringscertificaat van DNV (DNV-83057-IQC) en een ISO9606 lascertificaat van Vincote. ASC Specials kan keuren en certificeren onder EN1004/EN2718/EN1808/EN2770/EN363 en NEN2484.

 

Bekijk hier ons ASC assortiment.