LASSEN EN REINIGEN MET ÉÉN TIG-APPARAAT

LASSEN EN REINIGEN MET ÉÉN TIG-APPARAAT


De Minarc T 223 ACDC GM is een geheel nieuw 220 A eenfasig AC/DC TIG-lasapparaat met ingebouwde elektrolytische las- reinigingsmogelijkheden. Met dit draagbare multi-voltage lasapparaat kunt u hoogwaardige TIG-lassen en professionele lasnaadreiniging uitvoeren met één apparaat. 

Neem de Minarc T 223 ACDC GM overal mee naartoe en bespaar tijd door perfecte lassen op één plek te voltooien en af te werken. Het nieuwe MAX WeldClean elektrolytische reinigingsproces is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Het duurt slechts even om uw TIG-toorts om te zetten naar de reinigingsmodus, waar een efficiënte combinatie van elektrische stroom en fosforzuur zorgt voor een snelle verwijdering van oxidatie en verkleuring rond de las, waardoor perfect schone lassen worden geleverd.

Het Minarc T 223 ACDC GM TIG-lasapparaat is krachtig en veelzijdig en wordt geleverd met belangrijke functies zoals de Auto puls-functie, AC-frequentieregeling, geheugenkanalen en handige afstandsbedieningsopties. A groot kleurendisplay met slagbescherming en een duidelijke gebruikersinterface maken het kiezen van instellingen in een breed scala aan lichtomstandigheden eenvoudig.

 

 

VOORDELEN

  • Premium multi-voltage AC/DC TIG-lasapparaat met ingebouwde lasreinigingsfunctie - DC+ en DC- MMA-lassen
  • DC+ en DC-MMA-lassen
  • 220 A bij een inschakelduur van 20% en 1-fasige netspanning
  • WeldClean elektrolytisch reinigingsproces versnelt de nabewerking van lasnaden
  • Groot LCD-scherm
  • Vier geheugenkanalen
  • Automatische puls met frequentieregeling
  • AC-balansregeling
  • Drie alternatieve onderwagenopties
  • Parameters op afstand instellen met een optionele afstandsbediening op de toorts
  • Laswerk bedienen met het FR41 voetpedaal met kabel

 

UITSTEKENDE LASKWALITEIT Uitstekende laskwaliteit

Nauwkeurig en precies 220 A TIG-lassen met gebruiksvriendelijke bedieningselementen op een groot kleurendisplay.

 

KRACHTIGE ELEKTROLYTISCHE LASREINIGING Krachtige elektrolytische lasreiniging

MAX WeldClean is een eenvoudig elektrolytisch reinigingsproces dat oxidatie en verkleuring verwijdert, waardoor lasnaden snel worden afgewerkt.

 

GEMAKKELIJK MEE TE NEMEN Gemakkelijk mee te nemen

Neem uw apparaat mee naar waar u het nodig hebt en bespaar tijd door op dezelfde plek te lassen en af te werken.

 

 

PRODUCTOPTIES

Minarc T 223 ACDC GM

Professionele en draagbare multi-voltage 110/230 V lasstroombron DC en AC TIG-lassen. Inclusief opties voor pulslassen, geheugenkanalen, afstandsbediening en MMA. De Minarc T 223 ACDC biedt 220 A bij een inschakelduur van 20% en 1-fasige netspanning. De machine weegt 16,8 kg. Het MAX WeldClean-proces wordt standaard meegeleverd.

 

 

KENMERKEN

 

DRAAGBAAR EN LICHT VAN GEWICHT

Door het draagbare formaat is de Minarc T 223 ACDC GM gemakkelijk mee te nemen. Neem hem overal mee naartoe voor een handige combinatie van krachtige lasprestaties en gebruiksvriendelijke elektrolytische reiniging.

 

KRACHTIGE LASPRESTATIES

De Minarc T 223 ACDC GM is een professioneel TIG-lasapparaat met hoogwaardige lasprestaties en gebruiksvriendelijke bedieningselementen. Het biedt AC en DC TIG-lassen voor het werken met een breder scala aan metalen en diktes.

 

LASSEN EN REINIGEN MET ÉÉN APPARAAT

Met MAX WeldClean kunt u lassen van hoge kwaliteit uitvoeren zonder gebruik te maken van een apart lasreinigingsapparaat. Bespaar tijd en geld door de reinigingsmodus snel te activeren voor een krachtig elektrolytisch lasreinigingsproces direct na het voltooien van een las. Het nabewerken van lasnaden ging nog nooit zo snel.

 

EEN BREED ASSORTIMENT ACCESSOIRES

Maak uw lasgereedschapskist compleet met het FR41 bedrade voetpedaal en afstandsbediening in de toorts of voeg een onderwagen toe die geschikt is voor de behoeften van uw werkplaats.

 

SNELLE EN NAUWKEURIGE CONTROLE

Het grote, duidelijke en heldere lcd-kleurenscherm is gemakkelijk af te lezen in verschillende werkomgevingen, en een inuïtieve regelknop in combinatie met eenvoudige processelectie op het scherm maakt lassen eenvoudiger.

 

ONTWORPEN EN GEMAAKT IN FINLAND

Het Minarc T 223 ACDC GM TIG-lasapparaat is ontworpen en geproduceerd in Finland. Door Kemppi professionals getest om te voldoen aan de hoge normen van de productie van medische en voedselapparatuur. Hij is ook robuust genoeg om bestand te zijn tegen de zware omstandigheden van metaalfabricage.

 

3 JAAR GARANTIE

Verleng uw garantie met maximaal 3 jaar dekking door uw nieuwe Minar T 223 ACDC GM aan te schaffen bij een geregistreerde Kemppi-vertegenwoordiger (Techno Brabant) en u aan te melden bij de My-Fleet service van Kemppi.

 

 

INTERESSE IN DIT PRODUCT?

Heb je interesse in de Minarc T 223 ACDC GM, neemt dan gerust contact op met onze verkoopafdeling, dit kan telefonisch, per mail, of door op onderstaande knop te klikken.


Techno Brabant is dealer van Kemppi.

Gepubliceerd op: 01 mei | Terug