{{item.Description}}

Nieuw
Sale
Sale
{{item.ItemBrandDescription}}
Werken wanneer je wilt, waar je wilt, met welke machine je wilt. Het SYS-Power-Station voorziet je altijd van stroom als je onderweg bent. Het is compact en mobiel en het slaat 1500 wattuur aan energie op. Zo ben je volledig onafhankelijk van klassieke energiebronnen zoals stopcontact, generator of bouwstroomverdeler. Het SYS-PowerStation biedt met permanent 3680 watt en kortstondig tot 11.000 watt genoeg vermogen voor alle netgebonden gereedschappen zelfs voor stofzuigers, grote zagen en boorhamers. Het drijft deze aan zonder vermogensverliezen – net als een normaal 230 volt-stopcontact. Onaangename verrassingen of werkonderbrekingen zijn nu verleden tijd: vanaf nu is elk gebruik op de bouwplaats veilig planbaar. Nooit weer op zoek naar stroom. Geen vervelend kabeltrekken, overbelaste bouwstroomverdelers of problemen met uitschakelende zekeringen. Dat scheelt tijd en geld. Voordelen en sterkte punten : Onafhankelijk: is compleet onafhankelijk van klassieke energiebronnen zoals stopcontact, generator of bouwstroomverdeler. Innovatief: de volledig nieuwe, wereldwijd unieke technologie maakt het SYS-PowerStation tot een krachtige energieopslag; de hoogste. Prestaties, lange gebruikstijden en korte oplaadtijden, in het compacte Systainerformaat bij een gewicht van slechts 16 kg. Slim opladen. Slim opladen selecteert de oplaadstrategie op basis van de actuele celtemperatuur. Hierdoor wordt het PowerStation altijd. Met het optimale laadvermogen opgeladen. Dit garandeert een zo kort mogelijk oplaadtijd en zorgt er tegelijkertijd voor dat de accucellen ontzien worden. Stofvrij werken: maakt van elke stofzuiger een accu-stofzuiger – en kan tegelijkertijd een extra gereedschap aan via het stopcontact op de stofzuiger. Zo is vanaf nu werken met afzuiging overal mogelijk. Compatibel: de SYS-PowerStation drijft gereedschappen en machines van alle fabrikanten aan – dus kunnen de machines van het vertrouwde systeem verder worden gebruikt. Onvermoeibaar: 1500 wattuur opgeslagen energie; dat is bij de meeste toepassingen voldoende voor een hele werkdag. Compact en mobiel: een gewicht van slechts 16 kg in het praktische Systainerformaat met het handvat aan de voorzijde van de Systainer rechtop draagbaar. Compatibel met het complete Festool Systainer-systeem en de bedrijfswageninrichting van bott. Planbaar: vanaf nu is elk gebruik op de bouwplaats veilig planbaar. De beschikbaarheid van stroom is geen onzekerheidsfactor meer. Krachtig: met permanent 3680 watt en kortstondig tot 11.000 watt drijft het alle netgebonden gereedschappen constant aan zonder vermogensverliezen – zelfs stofzuigers, grote zagen of boorhamers. Beschermt lucht en longen: zonder geluid en stank het perfecte alternatief voor de dieselgenerator.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht
{{item.ItemPrice.PriceUnit}} {{item.UOMType.Description}}
[BTW text ]
Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw tenzij anders vermeld. 

Specificaties

Productcode
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
BTW percentage
{{item.VATPercentage}}%
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Verkoopeenheid
{{item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
EAN
4014549382288
Beschermingsgraad
IP44
Prijs per
stuk
Gewicht
16.5 kg
Breedte
296 mm
Lengte
396 mm
Vermogen
3680 W
Verpakt per
p/stuk
Minimale afname
1

Selecteer een tabblad