Makita 50 jaar

In 1974 startte Makita met een eigen vestiging in Nederland. Om in de afgelopen 50 jaar telkens weer de markt te verrassen met nieuwe machines, inmiddels voor bouw, industrie, groenvoorziening en schoonmaak.

De innovaties hebben geleid tot een breed pakket accumachines. Nieuwste ontwikkeling: XGT 40 V Max. Deze krachtige accu brengt een nieuw segment binnen bereik van accu-aandrijving met prestaties die niet onderdoen voor 230 V of brandstof. Denk aan bijvoorbeeld zware boor- en combihamers, bosmaaiers, doorslijpers, stofzuigers. Het XGT assortiment omvat ruim 150+ machines en zal blijven groeien. Dat geldt ook voor het bekende LXT 18 V platform. Makita ontwikkelt beide platformen naast elkaar.

Op 30 mei bestond Makita 50 jaar in Nederland en om het 50-jarig jubileum te vieren zijn er mooie acties.

 

 

MAKITA SUPBOARD ACTIE

Een supboard ter gelegenheid van het 50 jaar bestaan van Makita in Nederland. Koop een Makita machine en maak kans op een gratis supboard. Deze winactie mag je niet missen!

     

  1. Doe een aankoop. Koop een Makita machine bij Techno Brabant of Machinehandel Vergouwen.
  2. Vul het kaartje in. Na je aankoop krijg je een kaartje. Vul dit kaartje volledig in.
  3. Lever het kaartje in. Stop het ingevulde kaartje met aankoopbon in de inleverzuil die in onze winkel staat of scan en mail je kaartje en aankoopbon naar info@technobrabant.nl of info@machinehandelvergouwen.nl.

Eind augustus verloten we een uniek Makita supboard.

 

 

MAKITA DDF484RTJ ACTIE

Snelle en robuuste machine die, met zijn twee functies: boren en schroeven, geschikt is voor de allround klussen. Extra duurzaam dankzij aluminium tandwielhuis en diverse accubeveiligingen. Met 2000 toeren per minuut is de machine niet alleen energiezuinig, maar ook snel. De BL-motor zorgt voor een constant toerental en een langere stand tijd.

     

Alleen bij Techno Brabant en Machinehandel Vergouwen voor een speciale prijs van € 289,- (normaal € 389,). DDF484RTJ boor-schroefmachine 18 V, geleverd inclusief 5.0 Ah accu (2 stuks), snellader, in Mbox. Actieperiode loopt t/m 31 augustus 2024 of zo lang de voorraad strekt.

Bij aankoop van een DDF484RTJ machine ding je uiteraard ook mee naar het Makita supboard Limited Edition.

 

 

MAKITA CASHBACK ACTIE

Registreer je XGT startset en krijg € 75,- terug (bij registratie van 191L77-9) of € 100,- (bij registratie van 1911V6-0). Actieperiode loopt t/m 30 september 2024. Registratie dient binnen 4 weken na aankoop plaats te vinden. Op = op.

Registreer je aankoop op actie.makita.nl of in de Makita app.

Lees de voorwaarden om teleurstellingen te voorkomen.

* Registreren kan nog t/m 31 oktober 2024.