{{item.Description}}

Nieuw
Sale
Sale
{{item.ItemBrandDescription}}
Chemisch bestendige, vloeistofdichte, herbruikbare nitril handschoen. Een nitril handschoen van een nieuwe generatie die speciaal ontwikkeld werd om een uitstekend comfort, een hoge soepelheid en een goede chemische weerstand te bieden. Omdoos = 200 paar.
Virtex is de eerste handschoen van Ansell die gebruik maakt van de unieke en nieuwe technologie Aquadri (Ansell Moisture Management Technology)
Dankzij deze technologie heeft deze herbruikbare handschoen een uitstekend vochtabsorberend vermogen: ze houdt de handen van de gebruikers langer droog.
- De Virtex handschoenen die de beweeglijkheid van een handschoen voor éénmalig gebruik bieden, zijn voorzien van een specifiek ruitpatroon om de greep op geoliede voorwerpen te verbeteren
- Antistatisch volgens EN 1149
- Dikte: 0,225 mm
- Lengte: 310 mm
- AQL 0,65 (EN 374)
- Kleur: blauw
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

x {{item.UOMType.Description}}
per {{item.ItemPrice.PriceUnit}} {{item.UOMType.Description}}
[BTW text ]
Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw tenzij anders vermeld. 

Specificaties

Productcode
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
BTW percentage
{{item.VATPercentage}}%
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Verkoopeenheid
{{item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Lengte
310 mm
Merk fabrikant
Ansell
Prijs per
paar
Type
79-700
EAN
0076490445522
Extra informatie
verpakt per 50 paar
Maat
11
Minimale afname
50
Verpakt per
50 paar
Kleur
blauw

Selecteer een tabblad