{{item.Description}}

Nieuw
Sale
Sale
{{item.ItemBrandDescription}}
Scotch-Brite™ Roloc™ EXL Unitised Wiel XL-DR, 76 mm x 6 mm, 6A MED
Details Scotch-Brite™ Roloc™ EXL Unitised Wiel XL-DR, 76 mm x 6 mm, 6A MED
De unieke constructie biedt de mogelijkheid om op een effectieve manier randen te ontbramen en te finishen
De harde densiteit biedt goede rand retentie, die zorgt voor het behoud consistente vorm en snijkracht
De zachte densiteit biedt vervormbaarheid en flexibiliteit voor het nabewerken van vlakke of onregelmatige oppervlakken zonder beschadiging van het werkstuk
Open-web constructie met een uniforme korrelverdeling en consistente snijkracht
3M™ Roloc™ bevestigingssysteem biedt een snelle en makkelijke wisseling van schijven

Scotch-Brite™ Roloc™ Unitized Schijf XL-DR is sterk en effectief voor het ontbramen en finishen. Ons wiel presteert goed op een verscheidenheid van metalen in verschillende toepassingen waar nauwe toleranties belangrijk zijn.

Scotch-Brite™ Roloc™ EXL unitized wielen leveren goede prestaties bij verschillende metaalbewerkingen en op gefreesde onderdelen met kleine toleranties. Gebruik onze wielen voor een professioneel resultaat bij het polijsten van lassen, het afbramen van vliegtuigonderdelen of het blenden en finishen van verschillende metalen, kunststoffen en composieten. De wielen zijn verkrijgbaar in verschillende groftes, van fijn tot medium en grof. Ze zijn gemaakt van EXL materiaal met een hoge dichtheid. Dit zorgt voor een harde structuur en agressieve snijkracht, waardoor ze zeer geschikt zijn voor het afbramen van randen en hoeken zonder het onderdeel te beschadigen.

De versies met een lagere dichtheid zijn zacht en vervormbaar, en daardoor geschikt voor het finishen van gebogen oppervlakken. Schijven met het Roloc snelwisselsysteem kunnen snel en gemakkelijk op een Roloc schijfpad* worden bevestigd. Hierdoor kunt u eenvoudig wisselen tussen verschillende taken of stappen in een finishingproces. Het Roloc systeem voorziet in een stevige bevestiging, zelfs bij zware toepassingen, en met het brede aanbod 3M Roloc schijven kan de gebruiker in slechts enkele seconden van schijf – en van toepassing – wisselen. Met de schijven kunt u zowel de rand als het oppervlak van het wiel gebruiken zonder dat het bevestigingsmechanisme in de weg zit.

De oppervlaktebewerkingsproducten van Scotch-Brite bestaan uit een schuurmateriaal in non-woven nylon of synthetische vezels. Door schuurmineralen te combineren met vezels ontstaat een schuursysteem dat consistente resultaten levert gedurende de gehele levensduur van het product. De open webstructuur van het materiaal zorgt voor een lagere gebruikstemperatuur en minder risico op verkleuring en vervorming van onderdelen. De vezels lopen niet snel vol en waarborgen de krachtige prestaties van het minerale slijpmiddel door vollopen van de vezels te voorkomen. Dit verlengt bovendien de levensduur van de schijf.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

x {{item.UOMType.Description}}
per {{item.ItemPrice.PriceUnit}} {{item.UOMType.Description}}
[BTW text ]
Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw tenzij anders vermeld. 

Specificaties

Productcode
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
BTW percentage
{{item.VATPercentage}}%
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Verkoopeenheid
{{item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Artikelnummer fabrikant
7000028469
Merk fabrikant
3M
Minimale afname
10
Diameter
75 mm
Prijs per
stuk
EAN
00048011171913
Verpakt per
10 stuks

Selecteer een tabblad