Accountmanager Industrie (40u)

Ben jij die commerciële persoon met ervaring in de techniek-industrie die met zijn/haar kennis en ervaring ons klantenbestand verder helpt uitbreiden, zónder onze bestaande klanten uit het oog te verliezen? Dan hebben we voor jou binnen onze organisatie een mooie commerciële uitdaging als Accountmanager!

 

Over Techno Brabant

Techno Brabant is een technische groothandel met locaties in Oudenbosch, Breda en Halsteren. Wij beschikken over een zeer breed en overtuigend A-merken productassortiment in o.a. machines en gereedschappen, pneumatiek, compressoren, aandrijftechniek, lastechniek, verspanen, reiniging, slijptechniek en overige producten. Als betrouwbare en betrokken totaalleverancier, hebben wij 'service' hoog in het vaandel staan. Naast producten bieden wij ook technische service (reparatie, onderhoud en keuringen) aan onze klanten. Ons team bestaat uit ca. 30 enthousiaste collega's, verdeeld over de verschillende vestigingen. Binnen de organisatie heerst een informele en laagdrempelige sfeer en vinden we plezier in het werk erg belangrijk.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste accountmanager!

 

Wat ga je doen als accountmanager bij Techno Brabant?

In deze functie werk je grotendeels zelfstandig en breng je het grootste gedeelte van je tijd 'buiten de deur' door. Jij bent continu in gesprek met onze bestaande én potentiële klanten en doet dit op locatie, vanuit de werkplaats of op kantoor. Jouw focus ligt in deze rol op de industriesector. Je hebt kennis van zaken en kunt zodoende het juiste advies geven aan de klanten; jij voelt precies aan wat de klant nodig heeft. Dit advies vertaal je in een offerte op maat voor de klant en de gemaakte afspraken leg je vast in ons CRM-systeem. Verder attendeer je klanten op eventuele acties, nieuwe producten en maak je afspraken over prijzen en voorwaarden. Je bouwt relaties op en zorgt er met jouw commerciële talent voor dat dit resulteert in een hogere omzet en marge.

 

Wat breng jij mee?

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau en ervaring in een commerciële buitendienstfunctie
 • Woonachtig in de regio (Zuid-West Brabant)
 • Kennis en ervaring in de techniek-industrie is erg welkom
 • Doorzettingsvermogen en enthousiasme !
 • Je bent representatief en communicatief sterk en durft ondernemerschap te tonen
 • In het bezit van een geldig rijbewijs B en fulltime beschikbaar
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

 

Dit bieden we jou:

 • Een salaris passend bij jouw achtergrond/ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Auto en telefoon van de zaak
 • Werken in een prettige en informele werksfeer
 • Leuke en betrokken collega's die je ondersteunen met hun kennis en ervaring
 • We investeren in jouw vakkennis middels trainingen

 

Iets voor jou?

Dan zien we graag je CV en motivatie tegemoet via vacatures@technobrabant.nl. Voor vragen of meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Esther Dijkstra-Grafen via bovenstaand e-mailadres of telefonisch via 06-45998658.